Semester?

I den här branschen är det inte riktigt så passligt att hålla en tre eller fyra veckor lång sommarsemester. Det är högsäsong för oss som fotar mest utomhus så det gäller att ta alla fina och varma dagar till vara. Trots det har jag nu efter fyra år lärt mig att jag inte heller orkar jobba 150 dagar i ett utan en enda dag ledigt. Utan att stanna upp och pausa alls. För det är ju så att det är dygnet runt arbete då man får lika mycket timmar att gå åt till editering som till själva fotandet. I år har jag hållit några kortare perioder ledigt. Först var det midsommar på Åland. Sedan var det en kusinträff på stugan i Kimito och rakt efter hade jag lyckan att åka på en tjej-rid-resa till Muhu i Estland för tre dagar.

Nu håller jag på att fixa nya hemsidor och här ska jag försöka skriva blogg. Välkommen att följa mig!

Döttra mi med hennes kära gu'mors ponny Bob. Midsommar på bästa bongården på Föglö var en sann dröm för hästflickan!

Kusinträff på släktens holme ute i Västanfjärd! Årlig tradition. Tyvärr har jag missat träffen många år i rad på grund av jobbet men i år inträffade det en måndag och jag tog min chans och åkte iväg på festen med familjen!

Daniela (mitt fina ressällskap) upptäcker natursköna Muhu

Hästarna på väg till dagsbetet från nattbetet!