Let's Do This!

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit jostakin kuvauksesta. Olen erikoistunut ulkokuvauksiin ja eloisiin kohteisiin. Eli jos olet hakemassa tyypillistä studiopotrettia, minä olen väärä henkilö siihen. Selaile sivustollani olevia kuvia niin saat käsityksen siitä mitä puuhailen. Sisäkuvauksia teen lähinnä dokumentaariseen tyyliin juhlissa ja tilaisuuksissa tai esimerkiksi yritysten omissa tiloissa, jos kyseessä on yrityskuvaus. Vastasyntyneitä sekä boudoir-kuvauksia kuvaan myös sisällä omassa kuvausnurkkauksessani, Porvoossa. Muutoin kuvaan sisätiloissa, jos asiakas järjestää tilat.  

Tavoitat minut parhaiten kotisivuni kautta lähettämällä yhteydenottolomakkeen, Facebookin Messengerin kautta tai viestillä Instagramissa. Facebookissa ja Instagramissa nimeni on @anettesundstromphotography. Vastaan huonosti puhelimeen koska en kuvatessani voi ottaa puheluita vastaan ja työaikani ovat mitä kummallisimpia. 

Joka tapauksessa puhelinnumeroni on +358 400 940 112, jos jotain kiireellistä sattuisi tapahtumaan. Voit myös hyvin jättää tekstiviestin/ WA ja vastailen kun minulla on sopiva hetki. 

Aurinkoisia hetkiä vuoden ympäri!