Gift cards


En fotografering är en underbar gåva som glädjer länge. Ett gåvokort till fotografering är lämpligt när som helst i livet, åt gammal eller ung. Det är en populär gåva att ge som babyshower eller som dopgåva. Senare i livet är det en fin födelsedags gåva åt t.ex ettåringen eller en familjesession som morsdagsgåva, farsdagsgåva eller julklapp. Många ger gärna en fotografering åt mor- eller farföräldrarna, för att få hela stora familjen förevigade tillsammans med vuxna syskon, kusiner och äldre generationen tillsammans med sina barn och barnbarn.


Åt hästflickan kan det vara en dröm att få föreviga sig med sin favorithäst. Eller att ge bilder åt husse tillsammans med hunden. Det finns hur mycket bra gåvor som helst här, bara att höra dig för så fixar vi det! Jag skriver gåvokorten på en summa som passar dig som gåvogivare och kortet kan användas som betalning eller delbetalning för valfri fotografering.


Gåvokortet är i kraft 12 månader från den månaden då kortet är köpt. Jag önskar att kortet används innan giltighetstiden går ut, minns att be gåvotagaren boka in sessionen så fort som möjligt för att hinna få en passande tid. De mest populära tiderna (sommaren och veckosluten t.ex) går åt ett år i förväg men bokar man sin fotografering genast efter att man fått sitt gåvokort, så ska vi nog lyckas få en tid som passar er inom 12 månader.


Gåvokort kan endera postas eller avhämtas från mig på överenskommen tid. Om ni behöver kortet inom samma dag är det bra att ringa mig eller whatsappa (0400-940112) mig.