Kids

Stanna tiden! Snart är de inte små längre!

Barnfotograferingar gör jag helst utomhus året om. Barnen är oftast mest avslappnade ute i miljön där de får upptäcka och har något att göra. Det är lättare att arbeta med barnen om de får röra på sig och inte är måste att sitta eller stå stilla mellan studiobelysningar. Ni får gärna ha med er egen rekvisita eller så jag ta med något om ni så önskar. T.ex om barnet inte kan stå själv så kan det vara bra att ha något att luta mot eller sitta på. Hör av er innan fotograferingen så funderar vi tillsammans på stilen och eventuell rekvisita. Ofta behöver vi ingenting om det finns något i naturen vi kan utnyttja.

Kunden får tillgång till ett nätgalleri med ett urval bilder från sessionen försedda med vattenstämpel. Bilderna hålls på galleriet 1 månad. Rättigheterna till bilderna behåller jag (jag använder bilderna i marknadsföring, på mina hemsidor, på min blogg, på facebooksidorna men säljer inte bilderna till tredje part utan överenskommelse). 

Kunden får använda bilderna i privat syfte hur mycket de vill. Publiceras bilderna ska Anette Sundström Photography alltid nämnas som fotograf. Publiceras bilderna får de användas endast obeskurna och i den upplösning som de är överlåtna (jag överlåter bilderna både högupplösta och i mindre format som är lämpligt för webben).

I fall av dåligt väder kan vi flytta på den bokade tiden.

1 barn 150€ (30min), priset inkluderar 10 färdiga bilder i jpg-format. Två eller flera barn som syskon/kusiner/kompisar eller hela familjen 200€/1h, priset inkluderar 10 färdiga bilder i jpg-format. Priset gäller i Borgå (max 10 km från centrum). Övriga platser enligt överenskommelse.