Kids

Pysäytä aika! Äkkiä he ovatkin jo isoja! 

Lapsikuvauksia teen mieluiten ulkona vuoden ympäri. Lapset ovat useimmiten rentoutuneita ulkona luonnossa, missä on kaikkea tutkittavaa ja tekemistä. Lasten kanssa on helpompi tehdä töitä, jos he saavat liikkua eikä ole pakko istua tai seistä paikoillaan studiovalojen loisteessa. Teillä saa mielellään olla mukana omaa rekvisiittaa tai sitten minä voin ottaa mukaan jotain, jos niin toivotte. Jos lapsi ei esimerkiksi vielä osaa seistä itse on hyvä olla jotain mihin hän voi nojata tai minkä päällä istua. Ottakaa yhteyttä ennen kuvausta niin voimme yhdessä miettiä kuvien tyyliä ja mahdollista rekvisiittaa. Useasti ei edes tarvita mitään, jos luonnosta löytyy sellaisia elementtejä, joita voimme kuvauksessa hyödyntää. 

Kuvauksen jälkeen asiakas saa sähköisen gallerian näytille josta asiakas valitsee kuvat. Pääsy nettigalleriaan (1 vuoden ajan). Pidätän oikeudet kuviin itselläni (käytän kuvia markkinoinnissa, kotisivuillani, blogissani, Facebook-sivuilla ja Instagramissa), mutta en myy kuvia kolmansille osapuolille ilman sopimusta. 

Asiakas saa rajattomasti käyttää ostamansa kuvia yksityiseen tarkoitukseen. Jos kuvia julkaistaan, tulee Anette Sundström Photography aina mainita kuvaajana kuvien yhteydessä. Jos kuvia julkaistaan, tulee ne julkaista muokkaamattomina ja siinä muodossa kuin ne on luovutettu (luovutan kuvat sekä korkearesoluutioisina että pienemässä muodossa, jotka soveltuvat verkkoon). 

Voimme siirtää varattua aikaa huonon sään sattuessa.

Yksi lapsi 175€ (30min), hintaan sisältyy 5 kpl kuvatiedostoa jpg-muodossa. Kaksi lasta tai enemmän esim. sisaruksia/serkkuja/kavereita tai koko perhe, 215€ (1h), hintaan sisältyy 5 kpl kuvatiedostoa jpg-muodossa. Nämä hinnat koskevat kuvauksia jotka tehdään max 10 km Porvoon keskustasta. Jos haluatte että kuvataan muualla, pyydä tarjous.