Bröllop

Planerar ni bröllop?

Vad härligt att ni planerar ett bröllop tillsammans! Oavsett om ni planerar ett stort bröllop med hundratals gäster eller en enklare vigsel är det en viktig dag!

Det är en stor ära för mig varje gång ett brudpar bjuder in mig till att föreviga deras dag! Som bröllopsfotograf är min ambition alltid att fånga de små ögonblicken, värme, närhet och äkta skratt! Jag tycker det är helt fantastiskt att få uppleva med er och att få vara en del av er stora dag!

För alla olika bröllopspaket:

Ett urval bilder överlåtes i jpg-format över ett lösenordskyddat nätgalleri högst 8 veckor (S och M paket 3 veckor) efter bröllopet. Tillgång till ett nätgalleri. Rättigheterna till bilderna behåller jag. Jag kan använda av bilderna i marknadsföring, på mina hemsidor, på min blogg, på facebooksidorna och på instagram, men säljer inte bilderna till tredje part utan överenskommelse. Jag kan även delta i tävlingar med bilderna..

Kunden får använda bilderna i privat syfte hur mycket de vill. Publiceras bilderna ska Anette Sundström Photography alltid nämnas som fotograf. Publiceras bilderna får de användas endast obeskurna och i den upplösning som de är överlåtna jag överlåter bilderna både högupplösta (för utskrifter och tryckta produkter) samt i ett mindre format som är lämpligt för webben.

Sommarlördagar tar jag enbart emot Wedding L-paket.

Paket

WEDDING S

Porträttfotografering i miljö.
Priset gäller i Borgå centrum. För andra ställen, fråga offert. Vi fotar ca 1-1,5h. I priset ingår 5 färdiga bilder i högupplösning. Tilläggsbilder 30€/st eller så kan ni också få ett paketpris för hela galleriet.

300€

WEDDING M

I paketet ingår fotografering av:
*vigselceremonin (30min)
*porträtt i miljön (1h-1,5h)

Priset gäller för fotografering i Borgå. För andra orter, fråga offert.

750€

WEDDING L

Vi skräddarsyr ett fotograferingspaket åt er som kan innehålla fotografering av:
*hår & make-up
*förberedelser och påklädning
*t.ex feelisbilder med brudfrämmorna
*vigselceremonin
*porträtt i miljö
*festen
*planeringsträff ca en månad före bröllopet

exempelpris 12h 2500€