Let's Do This!

Hör av dig till mig om någon som helst fotografering intresserar. Jag specialiserar på utomhusfotografering och på levande varelser så om du är ute efter ett typiskt studioporträtt så är jag fel person. Kolla i mina bilder här på sidan så ser du lite vad jag brukar syssla med. Inomhusfotografering gör jag mest i dokumentarisk stil på fester och evenemang eller t.ex på företagsfotograferingar i företagens egna utrymmen. Nyfödda samt boudoir-fotograferingar fotar jag också inne i min fotohörna hemma hos mig i Borgå. I övrigt så fotar jag inomhus om kunden ordnar utrymmet.

Mig når man här på hemsidan via kontaktformuläret, via messenger på Facebook eller via meddelande på Instagram. På Facebook och Instagram heter jag @anettesundstromphotography. Jag svarar dåligt i telefonen eftersom jag inte kan ta samtal när jag fotar och mina arbetstider är de mest absurda.

Mitt telefonnummer är trots allt +358 400 940 112 om något brådskande skulle uppstå. Att lämna ett textmeddelande går också bra så svarar jag när jag har möjlighet.

Sol i sinnet året om!