Häät

Suunnitteletteko häitä? 

Miten ihanaa, että suunnittelette yhdessä häitä! Riippumatta siitä onko suunnitelmissanne isot häät tai pienempi vihkiminen, on kyseessä tärkeä päivä! 

Minulle on suuri kunnia joka kerta kun hääpari pyytää minua ikuistamaan heidän päivänsä! Hääkuvaajana minun tavoitteenani on aina ikuistaa pienet hetket, lämpö, läheisyys ja aito nauru! Minusta on aivan ihanaa saada olla mukana kokemassa hetkenne ja osana teidän suurta päivää.  

Tämä koskee kaikkia hääpaketteja: 

Kuvavalikoima luovutetaan jpg-muodossa salasanasuojatussa verkkogalleriassa korkeintaan 8 viikkoa (S ja M paketit 3 viikkoa) häiden jälkeen. Pääsy nettigalleriaan. Pidätän oikeudet kuviin itselläni. Saatan käyttää kuvia markkinoinnissa, kotisivuillani, blogissani, Facebook- sivuilla ja Instagramissa, mutta en myy kuvia kolmansille osapuolille ilman sopimusta. Voin myös osallistua kilpailuihin kuvilla. 

Asiakas saa rajattomasti käyttää kuvia yksityiseen tarkoitukseen. Jos kuvia julkaistaan, tulee Anette Sundström Photography aina mainita kuvaajana kuvien yhteydessä. Jos kuvia julkaistaan, tulee ne julkaista muokkaamattomina ja siinä muodossa kuin ne on luovutettu. Luovutan kuvat sekä korkearesoluutioisina (tulosteisiin tai painotuotteisiin) että pienemmässä muodossa, jotka soveltuvat verkkoon. 

Kesälauantaisin kuvaan ainoastaan Wedding L-paketteja. 

Paketit

WEDDING S

Potrettikuvaus miljöössä (5 kpl kuvia editoin tarkemmin).

Hinta on voimassa Porvoon keskustassa. Pyydä tarjous muista paikoista. Kuvaamme noin 1,5h.

300€

WEDDING M

Paketin hintaan sisältyy:

*vihkiseremonian kuvaus (30min)

* potrettikuvaus miljöössä (1h-1,5h)

Hinta on voimassa Porvoon keskustassa. Pyydä tarjous muista paikoista.

750€

WEDDING L

Räätälöimme teille kuvauspaketin, joka voi sisältää seuraavien aiheiden kuvausta:
*hiukset & meikki
*valmistelut ja pukeminen
*esim. fiiliskuvia kaasojen kanssa
*vihkiseremonia
*potretti miljöössä
*juhla
*suunnittelutapaaminen n. kuukautta ennen häitä

Esimerkkihinta 12h 2500€