I egen ny festlokal

Fina, fina Larissa och Eeros bröllop kommer jag inte glömma i första taget. De hade nämligen fixat en egen ny festlokal i familjens gamla ladugård. Helt otroligt fin dessutom och planerat in i minsta detalj. Vilket enormt jobb de hade gjort för sitt bröllop. Numera kan denna lokal hyras för fester! Lönar sig att kolla upp den på Petjärven Vanha Navetta där även mina bilder från det här bröllopet syns (https://petjarvenvanhanavetta.com/kuvagalleria/)

Vi började fotograferingen med brudens och brudfrämmornas förberedelser i Hotel Pariisin Ville. Det här gänget var så avslappnat och det skämtades fritt. Det är alltid så roligt att fota brudfolket om det är bra stämning. Här var det inte alls nervöst!

Sen bar det av mot Strömfors bruk där vi tog lite first look bilder före själva vigseln skulle börja. Så rörande minuter. I det här skedet var nerverna tydliga!

Vigseln gick av stapeln i Strömfors bruks underbara träkyrka. Festen på hemgården i underbart sommarväder.

Vi fotade porträtten mellan vigseln och festen, helt i närheten av festplatsen. De nygifta togs emot av gästerna, ytterom den nyupprustade ladugården! Det var mycket glädjetårar den här dagen! Nu följer ett litet urplock bilder från resten av kvällen.