Pets

Haluatko ikuistaa karvaisen kaverisi? 

Riippumatta siitä onko sinulla iso tai pieni lemmikki haluan mielelläni yrittää ikuistaa juuri sen. Yhdessä sinun kanssasi tai yksin. Paikasta voidaan sopia, niin että se on sopivin eläimelle. Näissä kuvaussessioissa olisi hyvä olla mukana joku ystävä assistenttina. Pyydä tarjous. 

Alkaen 175€ (30min, kuvataan pelkästään lemmikkiä) hintaan sisältyy 5 kpl kuvatiedostoa jpg-muodossa. 215€ (1h lemmikkisi ja sinä/perheesi) hintaan sisältyy 5kpl kuvatiedostoa jpg-muodossa. Nämä hinnat koskevat kuvauksia jotka tehdään max 10 km Porvoon keskustasta. Jos haluatte että kuvataan muualla, pyydä tarjous.

Kuvauksen jälkeen asiakas saa sähköisen gallerian näytille josta asiakas valitsee kuvat. Pääsy nettigalleriaan (1 vuoden ajan). Pidätän oikeudet kuviin itselläni (käytän kuvia markkinoinnissa, kotisivuillani, blogissani, Facebook-sivuilla ja Instagramissa), mutta en myy kuvia kolmansille osapuolille ilman sopimusta. 

Asiakas saa rajattomasti käyttää ostamansa kuvia yksityiseen tarkoitukseen. Jos kuvia julkaistaan, tulee Anette Sundström Photography aina mainita kuvaajana kuvien yhteydessä. Jos kuvia julkaistaan, tulee ne julkaista muokkaamattomina ja siinä muodossa kuin ne on luovutettu (luovutan kuvat sekä korkearesoluutioisina että pienemässä muodossa, jotka soveltuvat verkkoon). 

Voimme siirtää varattua aikaa huonon sään sattuessa.