Maternity

Odotatteko perheenlisäystä? 

Odotusajan kuvaukset ovat sydäntäni lähellä. Kahden lapsen äitinä tiedän, että raskausaika kestää sen lyhyen hetken ja on niin ainutlaatuinen, että haluan mielelläni olla mukana auttamassa teitä tallentamaan muistoja tästä ajasta. Näitä kuvia voitte myöhemmin katsoa ja muistella sitä kaipausta ja rakkautta, jota teillä on tätä syntymätöntä lasta kohtaan. Tulevan isän ylpeys. Sisaruksen mietteliäisyys ja jännitys. 

Odotusajan kuvauksessa on asiakkaan päätettävissä, jos ainoastaan äitiä ja vatsaa kuvataan tai jos halutaan myös isän ja mahdollisten sisarusten olevan mukana osassa kuvia (hinta koko perheestä on 189€ eli sama kuin perhekuvauksessa). Kuvaan aina ulkosalla vuodenajasta riippumatta. Huonon sään osuessa kohdalle muutamme sinun/teidän kuvauksenne toiselle päivälle. Minusta paras aika kuvata odottavaa äitiä on noin 10-6 viikkoa ennen laskettua aikaa. Tuolloin äidin raskaus näkyy jo selkeästi mutta hän jaksaa useimmiten vielä liikkua hyvin. Kuvaaminen onnistuu tietenkin myös myöhemmin. 

Jos olette myös kiinnostuneita Newborn- sessiosta niin haluan muistuttaa teitä, että se tulee varata jo ennen kuin vauva on syntynyt ja kuvaan mieluiten vauvaa, kun hän on 4-10 päivän ikäinen. Kalenterini täyttyy useimmiten jo noin 2 kuukautta etukäteen ja siksi onkin hyvä varata newborn-sessio samaan aikaan kuin varaatte odotusajan kuvauksen. Kirjaamme vauvan lasketun ajan niin tiedän suunnilleen, kuinka monta vastasyntynyttä on tulossa noina viikkoina ja voin varata teille aikaa kalenteristani. 

Kuvauksen jälkeen asiakas saa sähköisen gallerian näytille josta asiakas valitsee kuvat. Pääsy nettigalleriaan (1 vuoden ajan). Pidätän oikeudet kuviin itselläni (käytän kuvia markkinoinnissa, kotisivuillani, blogissani, Facebook-sivuilla ja Instagramissa), mutta en myy kuvia kolmansille osapuolille ilman sopimusta. 

Asiakas saa rajattomasti käyttää ostamansa kuvia yksityiseen tarkoitukseen. Jos kuvia julkaistaan, tulee Anette Sundström Photography aina mainita kuvaajana kuvien yhteydessä. Jos kuvia julkaistaan, tulee ne julkaista muokkaamattomina ja siinä muodossa kuin ne on luovutettu (luovutan kuvat sekä korkearesoluutioisina että pienemässä muodossa, jotka soveltuvat verkkoon). 

Voimme siirtää varattua aikaa huonon sään sattuessa.

Odotusajan kuvaus 30 min/ 175€, hintaan sisältyy 5 kpl kuvatiedostoa jpg-muodossa. Jos koko perhe on mukana 215€ (1h), hintaan sisältyy 5kpl kuvatiedostoa jpg-muodossa . Nämä hinnat koskevat kuvauksia jotka tehdään max 10 km Porvoon keskustasta. Jos haluatte että kuvataan muualla, pyydä tarjous.