Perhe

Löytyykö teidän perheestänne hienoja kuvia? 

Minulle perhekuvaus tarkoittaa vapaampaa kuvaussessiota ulkona, jolloin kuvaan perhettänne, kun nautitte toistenne seurasta. Näistä syntyy muistoja loppuelämäksenne. Hujauksessa lapset kasvavat ja niissä kuvissa, joita teillä on lapsistanne, olette itse harvemmin mukana, koska olette silloin seisseet kameran takana kuvaamassa. Otan leikkimielisiä ja leppoisia kuvia koko perheestä yhdessä ja erilaisia kombinaatioita – äiti-lapsi, isä-lapsi, äiti-isä, sisarukset, lapsi-koira jne. Teidän toiveidenne pohjalta. 

Kuvauksen jälkeen asiakas saa sähköisen gallerian näytille josta asiakas valitsee kuvat. Pääsy nettigalleriaan. Pidätän oikeudet kuviin itselläni (käytän kuvia markkinoinnissa, kotisivuillani, blogissani, Facebook-sivuilla ja Instagramissa), mutta en myy kuvia kolmansille osapuolille ilman sopimusta. 

Asiakas saa rajattomasti käyttää ostamansa kuvia yksityiseen tarkoitukseen. Jos kuvia julkaistaan, tulee Anette Sundström Photography aina mainita kuvaajana kuvien yhteydessä. Jos kuvia julkaistaan, tulee ne julkaista muokkaamattomina ja siinä muodossa kuin ne on luovutettu (luovutan kuvat sekä korkearesoluutioisina että pienemässä muodossa, jotka soveltuvat verkkoon). 

Voimme siirtää varattua aikaa huonon sään sattuessa.

Katso hinnasto täältä.